Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bb khasni photo anta3k brit nwar FC MENIAA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Salimi met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamari de bal. Rimitti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rimitti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

2e minuut.
Saadallah passt de bal met de wreef. Salimi rent richting de bal. Lamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi rent richting de bal. Salimi draait met de bal, schiet en ... El Harrachi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Badji geeft de bal voor. Inworp. Ichalalène met een snelle inworp. Salimi rent richting de bal. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Saadallah passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salimi de bal. Ziaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi onderschept slim de pass. Salimi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Attaf is nu in balbezit. Attaf speelt de bal door. Kehiha is nu in balbezit. Kehiha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zaaboub is nu in balbezit. Kehiha verovert de bal door een tackle van achteren. Badache is nu in balbezit. Kehiha verovert de bal door een tackle van achteren. Kehiha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Omar geeft de bal voor. Inworp. Tahar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saadallah is nu in balbezit. Saadallah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ziaya geeft een hoge lob. Ichalalène is nu in balbezit. Ichalalène probeert naar een medespeler te passen. Lamari is nu in balbezit. Lamari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Derouaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ziaya de bal. Salimi met een sublieme pass. Lamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bb khasni photo anta3k brit nwar 50%, FC MENIAA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bb khasni photo anta3k brit nwar - FC MENIAA 0:0

59e minuut.
Klungelig pakt Habbati de bal. Salimi is nu in balbezit. Salimi probeert naar een medespeler te passen. Lamari rent richting de bal. Lamari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Seguer trapt de bal weg van het doel. Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Attaf maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Attaf moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Attaf schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Besseghir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Habbati geeft een hoge lob. Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Younes speelt de bal door. Klungelig pakt Lamari de bal. Lamari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bb khasni photo anta3k brit nwar 46%, FC MENIAA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bb khasni photo anta3k brit nwar - FC MENIAA 0:0