Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLusHa سيبلسيبلس
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 13.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Saadane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hamri de bal. Arrache onderschept slim de pass. Bennabi verovert de bal door een tackle van achteren. Bennabi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zakaria rent richting de bal. Zakaria schiet op doel. Younes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Younes trapt de bal weg. Saadane met een sublieme pass. Hamri rent richting de bal. Hamri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sebbar geeft een hoge lob. Seghiri geeft een lange en hoge pass. Mokhtar kopt de bal weg. Klungelig pakt Laïfaoui de bal. Laïfaoui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Zakaria passt de bal in één keer door. Hamri is nu in balbezit. Badji is nu in balbezit. Hamri onderschept slim de pass. Hamri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hamri rent richting de bal. Hamri draait met de bal, schiet en ... Younes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLusHa - سيبلسيبلس 1:0

26e minuut.
Hamri is nu in balbezit. Hamri draait met de bal, schiet en ... Dib probeert de bal aan de voet te houden. Zakaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaria schiet op doel. Younes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Badji is nu in balbezit. Hamri onderschept slim de pass. Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamri rent richting de bal. Hamri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLusHa - سيبلسيبلس 2:0

36e minuut.
Hadj is nu in balbezit. Bennabi verovert de bal door een tackle van achteren. Bennabi speelt de bal door. Hamri is nu in balbezit. Hamri draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLusHa 27%, سيبلسيبلس 73%.
FLusHa - سيبلسيبلس 2:0

57e minuut.
Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennabi geeft de bal voor. Zakaria maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamri rent richting de bal. Hamri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hilmi kopt de bal weg. Bennabi rent richting de bal. Hamri is nu in balbezit. Bennabi is nu in balbezit. Bennabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLusHa - سيبلسيبلس 3:0

66e minuut.
Bennabi met een sublieme pass. Hamri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib rent richting de bal. Hamri onderschept slim de pass. Hamri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLusHa 27%, سيبلسيبلس 73%.
FLusHa - سيبلسيبلس 3:0