Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESUS CHRIST FC imad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Khedis is nu in balbezit. Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamed probeert naar een medespeler te passen. Farhi is nu in balbezit. Farhi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Al-Hassan is nu in balbezit. Al-Hassan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hamidou de bal. Farhi is nu in balbezit. Farhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Benyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia passt de bal zonder na te denken. Dahmane speelt de bal door. Zazou rent richting de bal. Zazou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zaïm rent richting de bal. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed met een sublieme pass. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi schiet op doel. El Djazaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Hamidou de bal onder controle te krijgen. Farhi is nu in balbezit. Farhi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hamidou de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. El Djazaria probeert naar een medespeler te passen. Zaïm kopt de bal weg. Farhi rent richting de bal. Farhi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hadj is nu in balbezit. Meftah onderschept slim de pass. Meftah speelt de bal door. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oudahmane trapt de bal weg. Ait Ahmed probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeghdoud. Zeghdoud krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESUS CHRIST FC 48%, imad 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JESUS CHRIST FC - imad 0:0

51e minuut.
Zeghdoud passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mohamed de bal. Mohamed speelt de bal door. Farhi is nu in balbezit. Farhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mohamed rent richting de bal. Hadj bereikt de bal nog maar net als eerste. Khedis is nu in balbezit. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESUS CHRIST FC - imad 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESUS CHRIST FC 57%, imad 43%.
JESUS CHRIST FC - imad 0:1