Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيبلسيبلس bb khasni photo anta3k brit nwar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ichalalène geeft de bal voor. Khalef kan de bal niet met de borst controleren. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalef is nu in balbezit. Khalef schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
سيبلسيبلس - bb khasni photo anta3k brit nwar 0:1

4e minuut.
Derouaz met een harde bal richting middenveld. Hadj kopt de bal weg. Laïfaoui heeft problemen om de bal te vangen. Hadj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Zaaboub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaaboub begaat een overtreding. Zaaboub krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sebbar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ait Ahmed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salimi is nu in balbezit. Salimi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيبلسيبلس 37%, bb khasni photo anta3k brit nwar 63%.
سيبلسيبلس - bb khasni photo anta3k brit nwar 0:1

49e minuut.
Laïfaoui schiet op doel. Badache kopt de bal weg. Laïfaoui is nu in balbezit. Laïfaoui draait met de bal, schiet en ... Badache kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hadj geeft de bal voor. Younes probeert de bal aan de voet te houden. Laïfaoui rent richting de bal. Laïfaoui draait met de bal, schiet en ... Derouaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سيبلسيبلس - bb khasni photo anta3k brit nwar 1:1

65e minuut.
Besseghir geeft een hoge lob. Inworp. Mokhtar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadj is nu in balbezit. Hadj geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hadj is nu in balbezit. Besseghir rent richting de bal. Hadj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj geeft een lange en hoge pass. Boudiaf kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيبلسيبلس 42%, bb khasni photo anta3k brit nwar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سيبلسيبلس - bb khasni photo anta3k brit nwar 1:1