Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MENIAA la colline oublié
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Rimitti probeert naar een medespeler te passen. Hamri is nu in balbezit. Ziaya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ziaya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Djebar geeft een lange en hoge pass. Daar is Fedhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguer is nu in balbezit. Hamri rent richting de bal. Hamri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rimitti passt de bal in één keer door. Zaoui is nu in balbezit. Zaoui geeft de bal voor. Kehiha heeft problemen om de bal te vangen. Kehiha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kaci Said met de inworp. Deghiche is nu in balbezit. Deghiche passt de bal met de wreef. Fedhi is nu in balbezit. Fedhi haalt uit met een fantastische trap. Paal! El Harrachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
El Harrachi trapt de bal weg van het doel. Djebar rent richting de bal. Badji begaat een overtreding. Badji krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MENIAA 61%, la colline oublié 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MENIAA - la colline oublié 0:0

48e minuut.
Rimitti verovert de bal door een tackle van achteren. Rimitti passt de bal in één keer door. Adjali met een sublieme pass. Rimitti is nu in balbezit. Rimitti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zaoui geeft een lange en hoge pass. Hamri probeert de bal aan de voet te houden. Deghiche rent richting de bal. Rimitti verovert de bal door een tackle van achteren. Rimitti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Zerdab met een harde bal richting middenveld. Daham kopt de bal weg. Kehiha is nu in balbezit. Kehiha haalt uit met een fantastische trap. Zerdab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

69e minuut.
Daham met de inworp. Attaf is nu in balbezit. Attaf geeft een lange en hoge pass. Kehiha is nu in balbezit. Kehiha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Omar met een sublieme pass. Djebar is nu in balbezit. Rimitti onderschept slim de pass. Kehiha rent richting de bal. Kehiha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MENIAA - la colline oublié 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MENIAA 23%, la colline oublié 77%.
FC MENIAA - la colline oublié 1:0