Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la colline oublié JESUS CHRIST FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Benmabrouk rent richting de bal. Hamri onderschept slim de pass. Aït Ali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aït Ali krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Sam met een harde bal richting middenveld. Benmabrouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmabrouk speelt de bal door. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Sam niet meer kan verder spelen. Zerdab komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la colline oublié 55%, JESUS CHRIST FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la colline oublié - JESUS CHRIST FC 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Benyahia de bal. Deghiche bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche passt de bal zonder na te denken. Fedhi is nu in balbezit. Fedhi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benoufella heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
la colline oublié - JESUS CHRIST FC 1:0

60e minuut.
Hamri haalt uit met een fantastische trap. Banouas rent richting de bal. Banouas geeft een lange en hoge pass. Benyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia geeft een hoge lob. Zerdab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Dahmane passt de bal met de wreef. Daar is Zazou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ennemri. Ennemri krijgt een gele kaart. Zazou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zazou kan niet meer verder spelen. Rahim komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Benyahia speelt de bal door. Benmabrouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmabrouk geeft een hoge lob. Daar is Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Benmabrouk is nu in balbezit. Hamri verovert de bal door een tackle van achteren. Benmabrouk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benmabrouk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la colline oublié 50%, JESUS CHRIST FC 50%.
la colline oublié - JESUS CHRIST FC 1:0