Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MENIAA سيبلسيبلس
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Sebbar onderschept slim de pass. Rimitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehiha rent richting de bal. Rimitti is nu in balbezit. Rimitti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MENIAA - سيبلسيبلس 1:0

12e minuut.
Ziaya rent richting de bal. Hadj verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj probeert naar een medespeler te passen. Laïfaoui is nu in balbezit. Laïfaoui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kehiha onderschept slim de pass. Klungelig pakt Rimitti de bal. Kehiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimitti rent richting de bal. Rimitti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Badji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habbati is nu in balbezit. Laïfaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sebbar probeert naar een medespeler te passen. Hadj is nu in balbezit. Hadj passt de bal met de wreef. Hadj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hadj onderschept slim de pass. Hadj passt de bal met de wreef. Seguer is nu in balbezit. Laïfaoui rent richting de bal. Laïfaoui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Badji is nu in balbezit. Kehiha is nu in balbezit. Rimitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehiha rent richting de bal. Kehiha haalt uit met een fantastische trap. Younes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MENIAA - سيبلسيبلس 2:0

42e minuut.
Sebbar rent richting de bal. Sebbar probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Habbati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Attaf geeft een lange en hoge pass. Younes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MENIAA 45%, سيبلسيبلس 55%.
FC MENIAA - سيبلسيبلس 2:0

69e minuut.
Hadj is nu in balbezit. Habbati rent richting de bal. Hadj begaat een overtreding. Habbati moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Habbati kan niet meer verder spelen. Daham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MENIAA 33%, سيبلسيبلس 67%.
FC MENIAA - سيبلسيبلس 2:0