Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scm miliana HMIDA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Amri speelt de bal door. El Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harrachi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daham de bal. Daham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lebbihi onderschept slim de pass. Lebbihi geeft een hoge lob. Khadda rent richting de bal. Khadda geeft de bal voor. Fedhi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Amri met een sublieme pass. Mouhib rent richting de bal. Mouhib speelt de bal door. Daham is nu in balbezit. Daham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Khadda rent richting de bal. Bezzaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bezzaz geeft een hoge lob. Daham rent richting de bal. Daham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scm miliana - HMIDA 0:1

31e minuut.
Arkoun kopt de bal weg. Ziane heeft problemen om de bal te vangen. Fedhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
scm miliana - HMIDA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scm miliana 47%, HMIDA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scm miliana - HMIDA 1:1

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouslati trapt de bal weg van het doel. Dahmane kopt de bal weg. Ech-Chergui is nu in balbezit. Ech-Chergui draait met de bal, schiet en ... Ouslati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
scm miliana - HMIDA 1:2

58e minuut.
Khadda passt de bal in één keer door. Inworp. Bezzaz met een snelle inworp. Mouhib probeert de bal met de borst te controleren. Mouhib geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Khelifa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mouhib zal de hoekschop nemen. Daham rent richting de bal. Daham haalt uit met een fantastische trap. Ouslati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Ouslati speelt de bal door. Dahmane kopt de bal weg. Bouhired rent richting de bal. Daham bereikt de bal nog maar net als eerste. Daham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bouhired rent richting de bal. Bouhired passt de bal zonder na te denken. Ziane rent richting de bal. Ziane haalt uit met een fantastische trap. Chouia controleert de bal met de borst. Mekehout bokst de bal weg.

86e minuut.
Bezzaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marek met een snelle inworp. Ziane rent richting de bal. Ziane geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scm miliana 58%, HMIDA 42%.
scm miliana - HMIDA 1:2