Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
es setif للالالربر ظزوةى
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
El Ouazzani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zidane is nu in balbezit. Zidane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Chendri probeert de bal aan de voet te houden. Bourebbou geeft een hoge lob. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumedienne verovert de bal door een tackle van achteren. Boumedienne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
es setif - للالالربر ظزوةى 1:0

18e minuut.
Inworp. Al-Nasser met een snelle inworp. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalie haalt uit met een fantastische trap. Mecheri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek met een sublieme pass. Ben Khalidi rent richting de bal. Mecheri onderschept slim de pass. Mecheri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is El Ouazzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Ouazzani geeft een hoge lob. Chendri kopt de bal weg. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hima verovert de bal door een tackle van achteren. Hima met een sublieme pass. Goudjil rent richting de bal. Boumedienne verovert de bal door een tackle van achteren. Boumedienne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
es setif - للالالربر ظزوةى 2:0

30e minuut.
Hima geeft een hoge lob. El Mouhib kopt de bal weg. Daar is Amrouche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boumedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumedienne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Madani met een harde bal richting middenveld. Godih bereikt de bal nog maar net als eerste. Godih probeert naar een medespeler te passen. Boumedienne is nu in balbezit. Boumedienne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chendri probeert de bal met de borst te controleren. Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chendri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es setif 40%, للالالربر ظزوةى 60%.
es setif - للالالربر ظزوةى 2:0

50e minuut.
Thalie passt de bal zonder na te denken. Mecheri rent richting de bal. Mecheri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ben Khalidi de bal onder controle te krijgen. Djazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
es setif - للالالربر ظزوةى 2:1

63e minuut.
Daar is Godih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Mouhib is nu in balbezit. Godih begaat een overtreding. Godih krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Zidane passt de bal met de wreef. Godih is nu in balbezit. Godih geeft een lange en hoge pass. Mecheri rent richting de bal. Mecheri draait met de bal, schiet en ... Djazaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Boumedienne is nu in balbezit. El Mouhib is nu in balbezit. Boumedienne onderschept slim de pass. Boumedienne schiet op doel. Goudjil probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es setif 40%, للالالربر ظزوةى 60%.
es setif - للالالربر ظزوةى 2:1