Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
السنافر sensiblex
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Zitouni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanoune met de inworp. Wahby rent richting de bal. Wahby geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wahby probeert naar een medespeler te passen. Zitouni rent richting de bal. Goudjil verovert de bal door een tackle van achteren. Goudjil haalt uit met een fantastische trap. Didouche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanoune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Benounes rent richting de bal. Benounes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Senouci de bal. Goudjil is nu in balbezit. Goudjil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hanoune verovert de bal door een tackle van achteren. Hanoune speelt de bal door. Benounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharroubi onderschept slim de pass. Kharroubi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yahiaoui rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
السنافر - sensiblex 1:0

37e minuut.
Bouaoudia verovert de bal door een tackle van achteren. Bouaoudia geeft de bal voor. Benyamina heeft problemen om de bal te vangen. Ouasti rent richting de bal. Ouasti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: السنافر 70%, sensiblex 30%.
السنافر - sensiblex 1:0

51e minuut.
Senouci bereikt de bal nog maar net als eerste. Senouci speelt de bal door. Mohamed rent richting de bal. Mohamed draait met de bal, schiet en ... Bezzaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
السنافر - sensiblex 2:0

80e minuut.
Zitouni rent richting de bal. Hanoune verovert de bal door een tackle van achteren. Hanoune speelt de bal door. Goudjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudjil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Didouche geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanoune zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wahby bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahby geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: السنافر 58%, sensiblex 42%.
السنافر - sensiblex 2:0