Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sensiblex السنافر
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Goudjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra onderschept slim de pass. Boudjedra probeert naar een medespeler te passen. Mohamed rent richting de bal. Mohamed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Senouci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saadi met de inworp. Daar is Wahby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Benyamina is nu in balbezit. Benyamina passt de bal zonder na te denken. Boudjedra probeert naar een medespeler te passen. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kab geeft een lange en hoge pass. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni geeft de bal voor. Wahby bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahby draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Hanoune probeert naar een medespeler te passen. Goudjil rent richting de bal. Wahby rent richting de bal. Wahby draait met de bal, schiet en ... Didouche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ouasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouasti passt de bal zonder na te denken. Senouci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahby onderschept slim de pass. Wahby schiet op doel. Hanoune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sensiblex 42%, السنافر 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sensiblex - السنافر 0:0

47e minuut.
Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed maakt een afschuwelijke overtreding. Mohamed is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Kab passt de bal zonder na te denken. Wahby is nu in balbezit. Wahby speelt de bal door. Klungelig pakt Goudjil de bal. Goudjil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mami met de inworp. Kab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kab passt de bal in één keer door. Wahby bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahby geeft een lange en hoge pass. Hanoune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kharroubi passt de bal met de wreef. Wahby is nu in balbezit. Wahby met een sublieme pass. Goudjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudjil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sensiblex 45%, السنافر 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sensiblex - السنافر 0:0