Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scm miliana SOHAYB F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sam rent richting de bal. Bouhired onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sam. Sam krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Hamri geeft een hoge lob. Inworp. Marek met een snelle inworp. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Maïza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maïza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maïza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fedhi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Hamri geeft een lange en hoge pass. Fellag is nu in balbezit. Met opzet legt Sam zijn tegenspeler op de grond. Sam krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fellag speelt de bal door. Djebar rent richting de bal. Djebar geeft een lange en hoge pass. Madani rent richting de bal. Madani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scm miliana - SOHAYB F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scm miliana 55%, SOHAYB F.C 45%.
scm miliana - SOHAYB F.C 0:1

54e minuut.
Djermouni onderschept slim de pass. Djermouni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merabtene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziane rent richting de bal. Ziane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bouhired is nu in balbezit. ibn Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. ibn Ziad probeert naar een medespeler te passen. Sam is nu in balbezit. Sam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scm miliana - SOHAYB F.C 0:2

75e minuut.
Cherrad onderschept slim de pass. Cherrad geeft een hoge lob. Merabtene is nu in balbezit. Fedhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fedhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tlemçani met een harde bal richting middenveld. ibn Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. Djebar maakt een afschuwelijke overtreding. Djebar krijgt een gele kaart. ibn Ziad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. ibn Ziad kan niet meer verder spelen. Belhocine komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scm miliana 52%, SOHAYB F.C 48%.
scm miliana - SOHAYB F.C 0:2