Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ىغاتغتاغتا scm miliana
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Mguellati rent richting de bal. Mguellati speelt de bal door. Bouhired rent richting de bal. Abbar verovert de bal door een tackle van achteren. Abbar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aksas kopt de bal weg. Youcef is nu in balbezit. Youcef passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Djaballah de bal. Djaballah schiet op doel. Ouslati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cherrad geeft een hoge lob. Ziane is nu in balbezit. Belaoued rent richting de bal. Ziane verovert de bal door een tackle van achteren. Ziane geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Massi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mguellati controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Djebar. Djebar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 30%, scm miliana 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ىغاتغتاغتا - scm miliana 0:0

73e minuut.
Cherrad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Djaballah is nu in balbezit. Djaballah haalt uit met een fantastische trap. Khelifa probeert de bal aan de voet te houden. Ouslati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ىغاتغتاغتا - scm miliana 1:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Youcef de bal onder controle te krijgen. Fedhi is nu in balbezit. Met opzet legt Belaoued zijn tegenspeler op de grond. Belaoued krijgt een gele kaart. Fedhi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziane wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 35%, scm miliana 65%.
ىغاتغتاغتا - scm miliana 1:0