Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scm miliana ىغاتغتاغتا
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Abbar rent richting de bal. Abbar passt de bal zonder na te denken. Khelifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah rent richting de bal. Djaballah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Abbar is nu in balbezit. Abbar passt de bal in één keer door. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Fedhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fedhi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ouslati trapt de bal weg. Ziane rent richting de bal. Ziane probeert naar een medespeler te passen. Fedhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedhi schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Djebar speelt de bal door. Fedhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedhi probeert naar een medespeler te passen. Djaballah is nu in balbezit. Djaballah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Abbar is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
scm miliana - ىغاتغتاغتا 0:1

38e minuut.
Abderrahmane onderschept slim de pass. Abderrahmane probeert naar een medespeler te passen. Mokhtar rent richting de bal. Ziane verovert de bal door een tackle van achteren. Ziane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bouhired probeert naar een medespeler te passen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fedhi haalt uit met een fantastische trap. Ouznadji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Fedhi geeft een hoge lob. Mguellati rent richting de bal. Marek begaat een overtreding. Marek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Bouhired, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbar rent richting de bal. Djaballah is nu in balbezit. Djaballah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scm miliana - ىغاتغتاغتا 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scm miliana 57%, ىغاتغتاغتا 43%.
scm miliana - ىغاتغتاغتا 0:2

51e minuut.
Fedhi geeft een lange en hoge pass. Bouhired is nu in balbezit. Met opzet legt Mokhtar zijn tegenspeler op de grond. Mokhtar krijgt een gele kaart. Bouhired roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bouhired kan niet meer verder spelen. Menad komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Achiou geeft een hoge lob. Djebar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fedhi de bal onder controle te krijgen. Ziane rent richting de bal. Ziane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mokhtar kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziane de bal. Fedhi rent richting de bal. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
scm miliana - ىغاتغتاغتا 1:2

87e minuut.
Achiou onderschept slim de pass. Achiou geeft een lange en hoge pass. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Youcef onderschept slim de pass. Youcef geeft de bal voor. Ouslati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scm miliana 40%, ىغاتغتاغتا 60%.
scm miliana - ىغاتغتاغتا 1:2