Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sensiblex للالالربر ظزوةى
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Thalie kopt de bal weg. Kab met een sublieme pass. Daar is Mami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakhdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Amrouche onderschept slim de pass. Amrouche probeert naar een medespeler te passen. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rouane de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wahby rent richting de bal. El Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. El Mouhib met een sublieme pass. Nouriya geeft een hoge lob. Mecheri springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hanoune verovert de bal door een tackle van achteren. Hanoune passt de bal met de wreef. Tarik is nu in balbezit. Kab onderschept slim de pass. Kab haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
El Mouhib geeft een hoge lob. Thalie kopt de bal weg. Mecheri rent richting de bal. Mecheri haalt uit met een fantastische trap. Bezzaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sensiblex - للالالربر ظزوةى 0:1

31e minuut.
Mami geeft de bal voor. Nouriya kopt de bal weg. Kab probeert de bal met de borst te controleren. Mecheri is nu in balbezit. Mecheri haalt uit met een fantastische trap. Bezzaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Lakhdar is nu in balbezit. Lakhdar passt de bal zonder na te denken. Mecheri rent richting de bal. Mecheri schiet op doel. Bezzaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sensiblex - للالالربر ظزوةى 0:2

35e minuut.
Kab bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar verovert de bal door een tackle van achteren. Lakhdar speelt de bal door. Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecheri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Wahby passt de bal in één keer door. Goudjil bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouazzani rent richting de bal. Goudjil verovert de bal door een tackle van achteren. Goudjil schiet op doel. Yacef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sensiblex - للالالربر ظزوةى 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sensiblex 54%, للالالربر ظزوةى 46%.
sensiblex - للالالربر ظزوةى 1:2

47e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouasti verovert de bal door een tackle van achteren. Ouasti passt de bal zonder na te denken. Wahby rent richting de bal. Wahby geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Amrouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahby bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrouche schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Amrouche naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sensiblex 50%, للالالربر ظزوةى 50%.
sensiblex - للالالربر ظزوةى 1:2