Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
es setif السنافر
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Cherrad geeft de bal voor. Sandjak kopt de bal weg. Madani is nu in balbezit. Mohamed onderschept slim de pass. Mohamed draait met de bal, schiet en ... El Ghafour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sadmi geeft de bal voor. Klungelig pakt Benyamina de bal. Benyamina probeert naar een medespeler te passen. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madjer haalt uit met een fantastische trap. Hanoune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Godih zal de hoekschop nemen. Daar is Senouci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madjer rent richting de bal. Madjer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Bourebbou is nu in balbezit. Bourebbou passt de bal met de wreef. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es setif 48%, السنافر 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
es setif - السنافر 0:0

47e minuut.
Hima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyamina onderschept slim de pass. Benyamina met een sublieme pass. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
es setif - السنافر 0:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Zidane de bal onder controle te krijgen. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadmi onderschept slim de pass. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane draait met de bal, schiet en ... Hanoune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kharroubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourebbou verovert de bal door een tackle van achteren. Bourebbou probeert naar een medespeler te passen. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madjer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chendri is nu in balbezit. Bourebbou probeert naar een medespeler te passen. Salimi is nu in balbezit. Salimi schiet op doel. Godih maakt een snoekduik en kopt de bal. Hanoune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Cherrad onderschept slim de pass. Bourebbou verovert de bal door een tackle van achteren. Bourebbou passt de bal met de wreef. Sadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadmi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hima onderschept slim de pass. Hima geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Senouci de bal. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es setif 49%, السنافر 51%.
es setif - السنافر 0:1