Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ىغاتغتاغتا للالالربر ظزوةى
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Thalie met een sublieme pass. Al-Nasser is nu in balbezit. Youcef schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Youcef moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Youcef schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Al-Nasser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Al-Nasser kan niet meer verder spelen. Youcef met een sublieme pass. Nouriya komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Amrouche passt de bal met de wreef. Thalie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belaoued. Belaoued krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ouznadji geeft een lange en hoge pass. Mecheri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mguellati kopt de bal weg. Thalie rent richting de bal. Thalie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbar verovert de bal door een tackle van achteren. Abbar passt de bal in één keer door. Djaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
El Ouazzani heeft problemen om de bal te vangen. El Ouazzani geeft de bal voor. Fedhi met een sublieme pass. Youcef bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcef geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Abbar is nu in balbezit. Abbar passt de bal zonder na te denken. El Ouazzani is nu in balbezit. Djaballah onderschept slim de pass. Djaballah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Abbar verovert de bal door een tackle van achteren. Abbar probeert naar een medespeler te passen. Djaballah is nu in balbezit. Djaballah haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Goudjil de bal. Yacef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Achiou geeft de bal voor. Inworp. Nouriya met een snelle inworp. Thalie rent richting de bal. Thalie haalt uit met een fantastische trap. Khellil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ىغاتغتاغتا - للالالربر ظزوةى 0:1

45e minuut.
Youcef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abbar is nu in balbezit. Abbar passt de bal in één keer door. Belaoued is nu in balbezit. Belaoued schiet op doel. Yacef bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ىغاتغتاغتا - للالالربر ظزوةى 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 58%, للالالربر ظزوةى 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ىغاتغتاغتا - للالالربر ظزوةى 1:1

64e minuut.
El Mouhib passt de bal met de wreef. Mecheri rent richting de bal. Achiou begaat een overtreding. Achiou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 37%, للالالربر ظزوةى 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ىغاتغتاغتا - للالالربر ظزوةى 1:1