Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ىغاتغتاغتا es setif
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


34e minuut.
Djaballah is nu in balbezit. Abbar rent richting de bal. Bourebbou onderschept slim de pass. Djaballah verovert de bal door een tackle van achteren. Djaballah schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Klungelig pakt Chendri de bal. Youcef rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bourebbou. Bourebbou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 40%, es setif 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ىغاتغتاغتا - es setif 0:0

52e minuut.
Youcef is nu in balbezit. Youcef geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salimi met de inworp. Bentaala geeft de bal voor. Khellil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ouznadji geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godih met de inworp. Bentaala is nu in balbezit. Bentaala geeft een lange en hoge pass. Khellil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madjer is nu in balbezit. Madjer draait met de bal, schiet en ... Khellil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ىغاتغتاغتا - es setif 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 51%, es setif 49%.
ىغاتغتاغتا - es setif 0:1