Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOHAYB F.C للالالربر ظزوةى
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Madani rent richting de bal. Madani met een sublieme pass. ibn Ziad controleert de bal met de borst. ibn Ziad draait met de bal, schiet en ... El Ouazzani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fellag zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Yacef trapt de bal weg. Merabtene kopt de bal weg. El Ouazzani probeert de bal met de borst te controleren. ibn Ziad is nu in balbezit. ibn Ziad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Amrouche geeft een hoge lob. Madani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mecheri rent richting de bal. Thalie rent richting de bal. Thalie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tarik verovert de bal door een tackle van achteren. Tarik probeert naar een medespeler te passen. Madani is nu in balbezit. Thalie is nu in balbezit. Thalie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tlemçani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mecheri maakt een snoekduik en kopt de bal. Tlemçani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Amrouche geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fellag met een snelle inworp. ibn Ziad rent richting de bal. ibn Ziad geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Merabtene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrouche begaat een overtreding. Fellag wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fellag kan niet meer verder spelen. Fedhi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOHAYB F.C 42%, للالالربر ظزوةى 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOHAYB F.C - للالالربر ظزوةى 0:0

49e minuut.
ibn Ziad is nu in balbezit. ibn Ziad passt de bal met de wreef. Sam heeft problemen om de bal te vangen. Sam schiet op doel. Na een snelle pass probeert Goudjil de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bouyahia neemt de hoekschop. Yacef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fedhi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SOHAYB F.C - للالالربر ظزوةى 1:0

85e minuut.
Maïza heeft problemen om de bal te vangen. Maïza met een sublieme pass. Klungelig pakt Mecheri de bal. Thalie is nu in balbezit. Thalie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOHAYB F.C 37%, للالالربر ظزوةى 63%.
SOHAYB F.C - للالالربر ظزوةى 1:0