Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HMIDA sensiblex
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Ouasti speelt de bal door. Chouia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudjil begaat een overtreding. Goudjil krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dahmane is nu in balbezit. Ouasti speelt de bal door. Bezzaz speelt de bal door. Wahby is nu in balbezit. Wahby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Amri rent richting de bal. Wahby verovert de bal door een tackle van achteren. Wahby speelt de bal door. Goudjil is nu in balbezit. Goudjil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMIDA 55%, sensiblex 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HMIDA - sensiblex 0:0

51e minuut.
Benounes geeft de bal voor. Amri is nu in balbezit. Amri met een sublieme pass. Daham rent richting de bal. Daham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Benounes is nu in balbezit. Daham onderschept slim de pass. Daham probeert naar een medespeler te passen. Ech-Chergui is nu in balbezit. Ech-Chergui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wahby passt de bal in één keer door. Goudjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz rent richting de bal. Goudjil verovert de bal door een tackle van achteren. Goudjil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Benounes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benounes. Benounes krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saadi met een snelle inworp. Wahby geeft een lange en hoge pass. Goudjil rent richting de bal. Goudjil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HMIDA - sensiblex 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMIDA 57%, sensiblex 43%.
HMIDA - sensiblex 0:1