Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
السنافر scm miliana
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Bouhired onderschept slim de pass. Bouhired geeft de bal voor. Fedhi probeert de bal aan de voet te houden. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fedhi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marek zal de hoekschop nemen. Bouhired is nu in balbezit. Sadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Fedhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fedhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sam rent richting de bal. Benyamina onderschept slim de pass. Benyamina geeft een hoge lob. Fedhi is nu in balbezit. Fedhi schiet op doel. Hanoune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Boudjedra probeert de bal aan de voet te houden. Sadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadmi passt de bal zonder na te denken. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Djebar passt de bal in één keer door. Bouhired is nu in balbezit. Kharroubi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kharroubi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Boudjedra speelt de bal door. Mohamed is nu in balbezit. Bouhired begaat een overtreding. Mohamed wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mohamed kan niet meer verder spelen. Bendebka komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sam geeft de bal voor. Sadmi kopt de bal weg. Bendebka rent richting de bal. Bendebka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: السنافر 40%, scm miliana 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
السنافر - scm miliana 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Djebar de bal. Kharroubi is nu in balbezit. Djebar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Djebar krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bouhired geeft de bal voor. Inworp. Benyamina met de inworp. Kharroubi rent richting de bal. Kharroubi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boudjedra verovert de bal door een tackle van achteren. Boudjedra met een sublieme pass. Bendebka is nu in balbezit. Kharroubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharroubi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Boudjedra kopt de bal weg. Bouhired rent richting de bal. Bendebka onderschept slim de pass. Kharroubi is nu in balbezit. Kharroubi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bouhired met een sublieme pass. Didouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedhi verovert de bal door een tackle van achteren. Ziane rent richting de bal. Ziane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: السنافر 39%, scm miliana 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
السنافر - scm miliana 0:0