Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sensiblex SOHAYB F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mami is nu in balbezit. Sam onderschept slim de pass. Rouane rent richting de bal. Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Sam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yahiaoui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fellag met een snelle inworp. ibn Ziad rent richting de bal. ibn Ziad geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Merabtene heeft problemen om de bal te vangen. Wahby onderschept slim de pass. Wahby met een sublieme pass. Goudjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudjil haalt uit met een fantastische trap. Tlemçani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hamri kopt de bal weg. Inworp. Hanoune met een snelle inworp. Wahby is nu in balbezit. Wahby geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sensiblex 60%, SOHAYB F.C 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sensiblex - SOHAYB F.C 0:0

56e minuut.
Benounes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouyahia met een snelle inworp. ibn Ziad rent richting de bal. ibn Ziad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Djermouni is nu in balbezit. Saadi verovert de bal door een tackle van achteren. Saadi met een sublieme pass. Wahby is nu in balbezit. Wahby draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sensiblex - SOHAYB F.C 1:0

86e minuut.
ibn Ziad passt de bal zonder na te denken. Hanoune bereikt de bal nog maar net als eerste. Maïza maakt een afschuwelijke overtreding. Maïza krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Hanoune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merabtene rent richting de bal. Hanoune tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanoune krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sensiblex 46%, SOHAYB F.C 54%.
sensiblex - SOHAYB F.C 1:0