Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
السنافر ىغاتغتاغتا
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


19e minuut.
Abbar passt de bal in één keer door. Youcef is nu in balbezit. Youcef probeert naar een medespeler te passen. Djaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ouznadji geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sandjak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kharroubi rent richting de bal. Kharroubi geeft de bal voor. Khellil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Boudjedra probeert de bal met de borst te controleren. Boudjedra passt de bal zonder na te denken. Benyamina speelt de bal door. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ouznadji trapt de bal weg. Youcef is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boudjedra. Youcef raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Belaoued met een sublieme pass. Mguellati rent richting de bal. Mguellati speelt de bal door. Djaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: السنافر 61%, ىغاتغتاغتا 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
السنافر - ىغاتغتاغتا 0:0

49e minuut.
Sandjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandjak geeft de bal voor. Klungelig pakt Abbar de bal. Boudjedra rent richting de bal. Boudjedra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mguellati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cherrad. Mguellati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mguellati met een snel genomen vrije trap. Youcef bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
السنافر - ىغاتغتاغتا 0:1

61e minuut.
Ali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mguellati is nu in balbezit. Sadmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadmi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: السنافر 65%, ىغاتغتاغتا 35%.
السنافر - ىغاتغتاغتا 0:1