Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
es setif HMIDA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dahmane heeft problemen om de bal te vangen. Zidane is nu in balbezit. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madjer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Arkoun is nu in balbezit. Malek onderschept slim de pass. Malek passt de bal zonder na te denken. Madjer rent richting de bal. Madjer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es setif 37%, HMIDA 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
es setif - HMIDA 0:0

53e minuut.
Hima is nu in balbezit. Dahmane is nu in balbezit. Hima onderschept slim de pass. Hima speelt de bal door. Bourebbou geeft de bal voor. Mekehout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hima met een sublieme pass. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbihi geeft de bal voor. Daham is nu in balbezit. Daham schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
es setif - HMIDA 0:1

68e minuut.
Bezzaz heeft problemen om de bal te vangen. Madjer rent richting de bal. Madjer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dahmane de bal onder controle te krijgen. Mekehout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
es setif - HMIDA 1:1

76e minuut.
Daham is nu in balbezit. Daham geeft een lange en hoge pass. Malek is nu in balbezit. Malek geeft een lange en hoge pass. Lebbihi verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mouhib geeft een lange en hoge pass. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bourebbou. Amri moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Amri kan niet meer verder spelen. Saadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es setif 45%, HMIDA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
es setif - HMIDA 1:1