Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scm miliana للالالربر ظزوةى
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Thalie rent richting de bal. Djebar rent richting de bal. Thalie verovert de bal door een tackle van achteren. Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecheri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Thalie de bal. Thalie speelt de bal door. Mecheri rent richting de bal. Mecheri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Khelifa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Khadda passt de bal in één keer door. Khelifa is nu in balbezit. Khelifa geeft een lange en hoge pass. Fedhi rent richting de bal. Fedhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Malek passt de bal zonder na te denken. Djebar is nu in balbezit. Amrouche schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amrouche krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Malek rent richting de bal. Khadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadda passt de bal zonder na te denken. Thalie is nu in balbezit. Thalie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tarik kopt de bal weg. Inworp. Lakhdar Hamina met de inworp. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scm miliana 48%, للالالربر ظزوةى 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scm miliana - للالالربر ظزوةى 0:0

48e minuut.
Mecheri onderschept slim de pass. Thalie rent richting de bal. Mecheri rent richting de bal. Thalie rent richting de bal. Thalie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Khadda de bal. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalie met een sublieme pass. Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecheri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
scm miliana - للالالربر ظزوةى 0:1

69e minuut.
El Harrachi speelt de bal door. Fedhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrouche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amrouche krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Daar is Al-Nasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Sam met een sublieme pass. Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecheri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Djebar onderschept slim de pass. Malek rent richting de bal. Djebar is nu in balbezit. Ziane rent richting de bal. Ziane draait met de bal, schiet en ... Yacef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Thalie de bal. Mecheri is nu in balbezit. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Khadda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scm miliana 54%, للالالربر ظزوةى 46%.
scm miliana - للالالربر ظزوةى 0:1