Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ىغاتغتاغتا sensiblex
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Wahby is nu in balbezit. Wahby passt de bal in één keer door. Goudjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudjil schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ouznadji de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Youcef probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benounes probeert naar een medespeler te passen. Wahby rent richting de bal. Wahby haalt uit met een fantastische trap. Khellil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Fedhi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saadi met een snelle inworp. Wahby bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahby schiet op doel. Khellil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Yahiaoui geeft de bal voor. Fedhi kopt de bal weg. Daar is Ouznadji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goudjil rent richting de bal. Goudjil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ىغاتغتاغتا - sensiblex 0:1

31e minuut.
Youcef verovert de bal door een tackle van achteren. Abbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouasti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goudjil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goudjil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Youcef is nu in balbezit. Youcef geeft een lange en hoge pass. Ouznadji rent richting de bal. Djaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 57%, sensiblex 43%.
ىغاتغتاغتا - sensiblex 0:1

51e minuut.
Ouznadji probeert naar een medespeler te passen. Mguellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouasti begaat een overtreding. Ouasti krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ali passt de bal zonder na te denken. Wahby bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahby speelt de bal door. Goudjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudjil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Benounes passt de bal zonder na te denken. Abbar is nu in balbezit. Abbar passt de bal zonder na te denken. Djaballah is nu in balbezit. Djaballah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ىغاتغتاغتا - sensiblex 1:1

86e minuut.
Rouane passt de bal met de wreef. Belaoued is nu in balbezit. Belaoued passt de bal met de wreef. Wahby is nu in balbezit. Wahby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Benounes passt de bal met de wreef. Belaoued is nu in balbezit. Met opzet legt Wahby zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Wahby moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wahby schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 47%, sensiblex 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ىغاتغتاغتا - sensiblex 1:1