Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vake madridista var
v Tactiek გლავნ
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 30.6
average Schieten adequate
adequate Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Khidesheli verovert de bal door een tackle van achteren. Khidesheli probeert naar een medespeler te passen. Gogua is nu in balbezit. Gogua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vake - madridista var 1:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zedguinidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruashvili geeft de bal voor. Kopaliani probeert de bal met de borst te controleren. Gogua rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vake - madridista var 2:0

18e minuut.
Zedguinidze met een sublieme pass. Ghelekva kan de bal niet met de borst controleren. Ghelekva met een sublieme pass. Gogua is nu in balbezit. Gogua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Osepashvili de bal. Gogua bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Osepashvili zijn tegenspeler op de grond. Osepashvili krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ghelekva passt de bal met de wreef. Kruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruashvili passt de bal in één keer door. Gogua bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Shavgulidze met een harde bal richting middenveld. Khidesheli kopt de bal weg. Dekanosidze heeft problemen om de bal te vangen. Gogua rent richting de bal. Gogua schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vake - madridista var 3:0

28e minuut.
Khidesheli probeert naar een medespeler te passen. Peranidze geeft een hoge lob. Khidesheli speelt de bal door. Daar is Gogua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Dekanosidze de bal. Gogua is nu in balbezit. Kopaliani is nu in balbezit. Gogua verovert de bal door een tackle van achteren. Gogua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gogua rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vake - madridista var 4:0

31e minuut.
Chubinidze rent richting de bal. Ghelekva verovert de bal door een tackle van achteren. Ghelekva passt de bal zonder na te denken. Gogua rent richting de bal. Gogua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Khidesheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chubinidze verovert de bal door een tackle van achteren. Peranidze rent richting de bal. Chubinidze onderschept slim de pass. Chubinidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Okriashvili rent richting de bal. Beroshvili is nu in balbezit. Met opzet legt Makalatia zijn tegenspeler op de grond. Makalatia krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Osepashvili heeft problemen om de bal te vangen. Doiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogua rent richting de bal. Gogua schiet op doel. Shavgulidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vake - madridista var 5:0

45e minuut.
Inworp. Khinchagashvili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vake 22%, madridista var 78%.
vake - madridista var 5:0

65e minuut.
Beroshvili met de inworp. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchagashvili maakt een afschuwelijke overtreding. Khinchagashvili krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Khidesheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Khidesheli probeert naar een medespeler te passen. Gogua is nu in balbezit. Gogua schiet op doel. Shavgulidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vake 39%, madridista var 61%.
vake - madridista var 5:0