Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunti gergy
test Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
average Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Nodia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uridia is nu in balbezit. Uridia probeert naar een medespeler te passen. Nodia is nu in balbezit. Nodia schiet op doel. Gigauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 1:0

7e minuut.
Vachnadze verovert de bal door een tackle van achteren. Ebralidze onderschept slim de pass. Ebralidze probeert naar een medespeler te passen. Morchiladze is nu in balbezit. Morchiladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 2:0

12e minuut.
Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze passt de bal in één keer door. Vachnadze is nu in balbezit. Nodia onderschept slim de pass. Nodia schiet op doel. Paal! Gigauri bokst de bal weg.

15e minuut.
Uridia speelt de bal door. Nodia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodia passt de bal met de wreef. Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze haalt uit met een fantastische trap. Gigauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Nodia is nu in balbezit. Nodia geeft de bal voor. Vachnadze heeft problemen om de bal te vangen. Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vachnadze heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Zirakadze kopt de bal weg. Ebralidze heeft problemen om de bal te vangen. Ebralidze passt de bal in één keer door. Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 3:0

34e minuut.
Barabadze is nu in balbezit. Barabadze passt de bal met de wreef. Morchiladze is nu in balbezit. Nodia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kokochashvili probeert naar een medespeler te passen. Nodia is nu in balbezit. Nodia speelt de bal door. Morchiladze rent richting de bal. Morchiladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 4:0

45e minuut.
Inworp. Arabidze komt het veld opgelopen. Ochiauri komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ebralidze geeft de bal voor. Inworp. Kinkladze met een snelle inworp. Chogovadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chogovadze geeft de bal voor. Samkharadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunti 33%, gergy 67%.
bunti - gergy 4:0

46e minuut.
Kokochashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kokochashvili geeft de bal voor. Zurabashvili kopt de bal weg. Klungelig pakt Morchiladze de bal. Morchiladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Morchiladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachkebia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze rent richting de bal. Arabidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 5:0

55e minuut.
Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugheli geeft een hoge lob. Morchiladze is nu in balbezit. Morchiladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 6:0

59e minuut.
Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze passt de bal met de wreef. Morchiladze is nu in balbezit. Morchiladze haalt uit met een fantastische trap. Gigauri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Uridia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morchiladze probeert de bal met de borst te controleren. Morchiladze geeft de bal voor. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze probeert naar een medespeler te passen. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 7:0

63e minuut.
Ebralidze geeft een lange en hoge pass. Arabidze probeert de bal aan de voet te houden. Arabidze passt de bal zonder na te denken. Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 8:0

68e minuut.
Ebralidze kopt de bal weg. Kokochashvili heeft problemen om de bal te vangen. Uridia speelt de bal door. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 9:0

70e minuut.
Daar is Kuchukhidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchukhidze geeft een lange en hoge pass. Daar is Arabidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze haalt uit met een fantastische trap. Gigauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Kasrashvili komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze passt de bal met de wreef. Arabidze is nu in balbezit. Arabidze haalt uit met een fantastische trap. Gigauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 10:0

76e minuut.
Klungelig pakt Supatashvili de bal. Uridia bereikt de bal nog maar net als eerste. Supatashvili rent richting de bal. Uridia onderschept slim de pass. Uridia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze speelt de bal door. Arabidze rent richting de bal. Arabidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 11:0

84e minuut.
Arabidze kopt de bal weg. Kuchukhidze rent richting de bal. Kuchukhidze geeft de bal voor. Jugheli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Morchiladze rent richting de bal. Morchiladze speelt de bal door. Arabidze rent richting de bal. Arabidze draait met de bal, schiet en ... Gigauri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - gergy 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunti 29%, gergy 71%.
bunti - gergy 12:0