Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.SQURI FREEKICKERS DIGHOMI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Kakhelishvili passt de bal met de wreef. Daar is Gogichaishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abuserisdze rent richting de bal. Abuserisdze haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gogichaishvili de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gotsiridze rent richting de bal. Shonia verovert de bal door een tackle van achteren. Chigogidze onderschept slim de pass. Agladze verovert de bal door een tackle van achteren. Agladze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tabagari geeft de bal voor. Otinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Otinashvili geeft een hoge lob. Tabagari rent richting de bal. Tabagari schiet op doel. Jokharidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Inworp. Kakhelishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gotsiridze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaprindashvili is nu in balbezit. Gaprindashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Jokharidze trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikeladze met de inworp. Agladze rent richting de bal. Agladze geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gotsiridze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.SQURI - FREEKICKERS DIGHOMI 1:0

31e minuut.
Otinashvili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikeladze met de inworp. Agladze is nu in balbezit. Agladze geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Jokharidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.SQURI 40%, FREEKICKERS DIGHOMI 60%.
F.C.SQURI - FREEKICKERS DIGHOMI 1:0

89e minuut.
Kakhelishvili is nu in balbezit. Kakhelishvili probeert naar een medespeler te passen. Gogichaishvili is nu in balbezit. Gaprindashvili onderschept slim de pass. Gaprindashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.SQURI 46%, FREEKICKERS DIGHOMI 54%.
F.C.SQURI - FREEKICKERS DIGHOMI 1:0