Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saburtalo {:A:V:A:Z:A:}
Normal Tactiek 4-1 3-2
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Geguchadze rent richting de bal. Geguchadze geeft een lange en hoge pass. Kumsiashvili geeft de bal voor. Klungelig pakt Sadunishvili de bal. Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Paal!

7e minuut.
Melikidze is nu in balbezit. Kvinitadze onderschept slim de pass. Kvinitadze passt de bal met de wreef. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:1

20e minuut.
Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia passt de bal zonder na te denken. Gurgenidze probeert de bal met de borst te controleren. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Korghalidze geeft de bal voor. Daar is Kvaratskhelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze geeft een hoge lob. Kvinitadze geeft de bal voor. Gonashvili bokst de bal weg.

25e minuut.
Okruashvili geeft een hoge lob. Mikiani is nu in balbezit. Ganugrava is nu in balbezit. Mikiani verovert de bal door een tackle van achteren. Mikiani geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Sadunishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:2

37e minuut.
Gurgenidze heeft problemen om de bal te vangen. Gurgenidze geeft een hoge lob. Geguchadze rent richting de bal. Kvinitadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvinitadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tsirekidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gurgenidze geeft de bal voor. Sadunishvili rent richting de bal. Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bughadze probeert naar een medespeler te passen. Gurgenidze met een sublieme pass. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Gonashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saburtalo 85%, {:A:V:A:Z:A:} 15%.
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:3

50e minuut.
Mirianashvili rent richting de bal. Tsirekidze verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirekidze geeft een hoge lob. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kumsiashvili probeert naar een medespeler te passen. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze speelt de bal door. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gurgenidze passt de bal zonder na te denken. Tsirekidze geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia krijgt zijn hoofd ertegen. Sadunishvili heeft problemen om de bal te vangen. Sadunishvili geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ganugrava met een snelle inworp. Giorgobiani met een sublieme pass. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze schiet op doel. Gonashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:4

57e minuut.
Kvernadze rent richting de bal. Kumsiashvili onderschept slim de pass. Kumsiashvili geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:5

61e minuut.
Melikidze geeft de bal voor. Kvinitadze rent richting de bal. Melikidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvinitadze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:6

64e minuut.
Mirianashvili is nu in balbezit. Gurgenidze onderschept slim de pass. Gurgenidze met een sublieme pass. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tsirekidze kopt de bal weg. Klungelig pakt Apkhazava de bal. Okruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia onderschept slim de pass. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Okruashvili rent richting de bal. Kvaratskhelia verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirekidze rent richting de bal. Tsirekidze geeft de bal voor. Sadunishvili geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kvinitadze is nu in balbezit. Melikidze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kvinitadze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kvaratskhelia neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Tsirekidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirekidze geeft een lange en hoge pass. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Gonashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsirekidze met de inworp. Kvaratskhelia rent richting de bal. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze geeft een hoge lob. Gonashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Tsirekidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia geeft een hoge lob. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mirianashvili kopt de bal weg. Inworp. Mikiani met de inworp. Tsirekidze rent richting de bal. Tsirekidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Orbeladze geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia heeft problemen om de bal te vangen. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:7

88e minuut.
Sadunishvili met een sublieme pass. Tsirekidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirekidze probeert naar een medespeler te passen. Kvaratskhelia kan de bal niet met de borst controleren. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saburtalo 85%, {:A:V:A:Z:A:} 15%.
Saburtalo - {:A:V:A:Z:A:} 0:7