Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Foot ს.კ. ეგრისი
NonStop Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Balashvili is nu in balbezit. Gudava onderschept slim de pass. Gudava met een sublieme pass. Shevardenidze rent richting de bal. Shevardenidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kvilitaia speelt de bal door. Masurashvili is nu in balbezit. Masurashvili passt de bal met de wreef. Zamtaradze rent richting de bal. Zamtaradze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapianidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nikoladze met een sublieme pass. Inworp. Jakobia met de inworp. Kirtadze heeft problemen om de bal te vangen. Kirtadze geeft de bal voor. Kapianidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Koshkadze geeft de bal voor. Gudava is nu in balbezit. Gudava passt de bal zonder na te denken. Chonkadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonkadze draait met de bal, schiet en ... Kapianidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Foot 43%, ს.კ. ეგრისი 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Foot - ს.კ. ეგრისი 0:0

47e minuut.
Tushishvili speelt de bal door. Zamtaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoladze is nu in balbezit. Zamtaradze verovert de bal door een tackle van achteren. Zamtaradze geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Donauri met een sublieme pass. Shevardenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevardenidze passt de bal met de wreef. Balashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Balashvili geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jakobia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koshkadze met de inworp. Kvilitaia is nu in balbezit. Kvilitaia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Shevardenidze rent richting de bal. Shevardenidze geeft een lange en hoge pass. Tushishvili controleert de bal met de borst. Ochiauri is nu in balbezit. Ochiauri haalt uit met een fantastische trap. Datuadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kvilitaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvilitaia passt de bal met de wreef. Donauri heeft problemen om de bal te vangen. Zamtaradze rent richting de bal. Zamtaradze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kvilitaia speelt de bal door. Nikoladze is nu in balbezit. Nikoladze probeert naar een medespeler te passen. Balashvili rent richting de bal. Balashvili haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Masurashvili geeft een hoge lob. Kirtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshkadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koshkadze krijgt een gele kaart. Kirtadze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bukia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chonkadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonkadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Foot 46%, ს.კ. ეგრისი 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Foot - ს.კ. ეგრისი 0:0