Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
imereti ronaldomessi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Mamulia rent richting de bal. Zhizhilashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhizhilashvili probeert naar een medespeler te passen. Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Zautashvili de bal. Donauri onderschept slim de pass. Donauri probeert naar een medespeler te passen. Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - ronaldomessi 0:1

28e minuut.
Danelia met een sublieme pass. Chakhnashvili rent richting de bal. Chakhnashvili speelt de bal door. Sazandrishvili rent richting de bal. Sazandrishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - ronaldomessi 0:2

41e minuut.
Varazi geeft de bal voor. Kasradze geeft de bal voor. Klungelig pakt Kavelashvili de bal. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jibuti heeft problemen om de bal te vangen. Namoradze rent richting de bal. Gegechkori begaat een overtreding. Gegechkori krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: imereti 45%, ronaldomessi 55%.
imereti - ronaldomessi 0:2

55e minuut.
Kotrikadze met een harde bal richting middenveld. Lomidze is nu in balbezit. Lomidze passt de bal in één keer door. Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lomidze passt de bal zonder na te denken. Kavelashvili is nu in balbezit. Sazandrishvili rent richting de bal. Sazandrishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - ronaldomessi 0:3

68e minuut.
Chakhnashvili speelt de bal door. Chumburidze heeft problemen om de bal te vangen. Chumburidze passt de bal met de wreef. Namoradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Namoradze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chakhnashvili is nu in balbezit. Chakhnashvili geeft een lange en hoge pass. Ugrekhelidze heeft problemen om de bal te vangen. Namoradze is nu in balbezit. Namoradze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Jibuti geeft een lange en hoge pass. Daar is Gegechkori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namoradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Namoradze draait met de bal, schiet en ... Kotrikadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - ronaldomessi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: imereti 41%, ronaldomessi 59%.
imereti - ronaldomessi 1:3