Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ronaldomessi imereti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Zhizhilashvili probeert naar een medespeler te passen. Namoradze is nu in balbezit. Namoradze passt de bal zonder na te denken. Sazandrishvili rent richting de bal. Sazandrishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gegechkori passt de bal met de wreef. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kavelashvili ... Strafschop! Sazandrishvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Lomidze zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Namoradze is nu in balbezit. Namoradze speelt de bal door. Bichashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindorashvili onderschept slim de pass. Mindorashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lomidze onderschept slim de pass. Sazandrishvili rent richting de bal. Lomidze is nu in balbezit. Lomidze schiet op doel. Sakhvadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Donauri zal de hoekschop nemen. Gegechkori kopt de bal weg. Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldomessi - imereti 1:0

29e minuut.
Sazandrishvili rent richting de bal. Danelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili onderschept slim de pass. Lomidze rent richting de bal. Lomidze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ugrekhelidze rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mindorashvili neemt de hoekschop. Namoradze heeft problemen om de bal te vangen. Namoradze draait met de bal, schiet en ... Kotrikadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Chakhnashvili kan de bal niet met de borst controleren. Lomidze verovert de bal door een tackle van achteren. Lomidze met een sublieme pass. Sazandrishvili rent richting de bal. Sazandrishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldomessi 48%, imereti 52%.
ronaldomessi - imereti 1:0

50e minuut.
Chakhnashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili passt de bal met de wreef. Lomidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ugrekhelidze geeft een hoge lob. Chakhnashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sazandrishvili krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Jibuti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Namoradze. Jibuti raakt geblesseerd tijdens het duel. Jibuti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldomessi - imereti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldomessi 48%, imereti 52%.
ronaldomessi - imereti 2:0