Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{:A:V:A:Z:A:} mesxi
4-1 3-2 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 13
redelijk Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
goed Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Ladaria onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsirekidze neemt de hoekschop. Kvinitadze maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 1:0

16e minuut.
Gurgenidze passt de bal met de wreef. Sadunishvili is nu in balbezit. Sadunishvili passt de bal met de wreef. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Khurtsidze is nu in balbezit. Giorgobiani onderschept slim de pass. Giorgobiani geeft een hoge lob. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia geeft een lange en hoge pass. Sanaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze met een sublieme pass. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 2:0

25e minuut.
Mikiani is nu in balbezit. Mikiani geeft een lange en hoge pass. Kvinitadze kopt de bal weg. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze geeft de bal voor. Baramidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia verovert de bal door een tackle van achteren. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... Sanaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ladaria heeft problemen om de bal te vangen. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 3:0

33e minuut.
Daar is Gurgenidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurgenidze geeft de bal voor. Kvaratskhelia speelt de bal door. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 4:0

35e minuut.
Amilakhvari is nu in balbezit. Tsirekidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgobiani probeert naar een medespeler te passen. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... Sanaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sanaia met een harde bal richting middenveld. Gurgenidze kopt de bal weg. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... Sanaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 17%, mesxi 83%.
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 5:0

47e minuut.
Baramidze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadunishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kvaratskhelia de bal. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Sanaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 6:0

61e minuut.
Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze geeft een hoge lob. Korkotashvili heeft problemen om de bal te vangen. Korkotashvili geeft de bal voor. Sadunishvili probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kvaratskhelia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bakuradze is nu in balbezit. Bakuradze probeert naar een medespeler te passen. Amilakhvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirekidze onderschept slim de pass. Tsirekidze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bakuradze geeft een hoge lob. Giorgobiani is nu in balbezit. Giorgobiani geeft een lange en hoge pass. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Giorgobiani rent richting de bal. Giorgobiani passt de bal in één keer door. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... Sanaia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Tsirekidze met een snelle inworp. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Sanaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

71e minuut.
Gurgenidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gurgenidze passt de bal zonder na te denken. Sadunishvili rent richting de bal. Sadunishvili geeft een hoge lob. Kvaratskhelia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Orbeladze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kvinitadze de bal. Baramidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze onderschept slim de pass. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Khalibauri geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dadeshkeliani de bal onder controle te krijgen. Giorgobiani rent richting de bal. Giorgobiani geeft de bal voor. Kvaratskhelia springt en kopt de bal. Sanaia bokst de bal weg.

89e minuut.
Tsirekidze rent richting de bal. Tsirekidze geeft de bal voor. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baramidze de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Giorgobiani geeft de bal voor. Tsirekidze geeft een hoge lob. Baramidze heeft problemen om de bal te vangen. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 13%, mesxi 87%.
{:A:V:A:Z:A:} - mesxi 7:0