Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ronaldomessi ს.კ. ეგრისი
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Shevardenidze speelt de bal door. Gegechkori is nu in balbezit. Nikoladze maakt een afschuwelijke overtreding. Nikoladze krijgt een gele kaart. Gegechkori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gegechkori neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sheshelidze passt de bal zonder na te denken. Kiparoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiparoidze probeert naar een medespeler te passen. Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Klungelig pakt Nikoladze de bal. Kiparoidze is nu in balbezit. Kiparoidze geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nikoladze de bal onder controle te krijgen. Donauri geeft een hoge lob. Kapianidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldomessi 44%, ს.კ. ეგრისი 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ronaldomessi - ს.კ. ეგრისი 0:0

63e minuut.
Ugrekhelidze is nu in balbezit. Ugrekhelidze probeert naar een medespeler te passen. Daar is Okromelidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazandrishvili rent richting de bal. Sazandrishvili haalt uit met een fantastische trap. Kapianidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ochiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jibuti begaat een overtreding. Ochiauri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sheshelidze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ochiauri rent richting de bal. Beradze met een sublieme pass. Ochiauri is nu in balbezit. Ochiauri schiet op doel. Kotrikadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Okromelidze probeert naar een medespeler te passen. Kvilitaia rent richting de bal. Bichashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvilitaia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikoladze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldomessi - ს.კ. ეგრისი 0:1

83e minuut.
Nikoladze is nu in balbezit. Nikoladze passt de bal met de wreef. Jibuti is nu in balbezit. Shevardenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevardenidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ochiauri speelt de bal door. Balashvili heeft problemen om de bal te vangen. Balashvili passt de bal met de wreef. Shevardenidze is nu in balbezit. Shevardenidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldomessi 51%, ს.კ. ეგრისი 49%.
ronaldomessi - ს.კ. ეგრისი 0:1