Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saburtalo mesxi
Normal Tactiek 442
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Bughadze is nu in balbezit. Kakhelishvili rent richting de bal. Bughadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakhelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalibauri onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baramidze onderschept slim de pass. Baramidze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganugrava met de inworp. Kakhelishvili geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khanishvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kakhelishvili de bal. Kakhelishvili geeft de bal voor. Bughadze heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

16e minuut.
Korkotashvili rent richting de bal. Ganugrava onderschept slim de pass. Ganugrava speelt de bal door. Bughadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mirianashvili passt de bal met de wreef. Ganugrava is nu in balbezit. Khurtsidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khurtsidze krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Melikidze geeft een hoge lob. Kakhelishvili kopt de bal weg. Mirianashvili speelt de bal door. Bughadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - mesxi 1:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okruashvili met een snelle inworp. Korkotashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganugrava verovert de bal door een tackle van achteren. Ganugrava geeft de bal voor. Sanaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - mesxi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saburtalo 29%, mesxi 71%.
Saburtalo - mesxi 2:0

53e minuut.
Kvernadze met een sublieme pass. Khalibauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakhelishvili onderschept slim de pass. Kakhelishvili haalt uit met een fantastische trap. Baramidze probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khanishvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bughadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughadze haalt uit met een fantastische trap. Sanaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Korkotashvili is nu in balbezit. Pertia is nu in balbezit. Pertia passt de bal in één keer door. Dadeshkeliani rent richting de bal. Dadeshkeliani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mirianashvili probeert naar een medespeler te passen. Khurtsidze rent richting de bal. Okruashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khurtsidze raakt geblesseerd tijdens het duel. Khalibauri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gonashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dadeshkeliani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - mesxi 2:1

84e minuut.
Amilakhvari rent richting de bal. Amilakhvari passt de bal met de wreef. Melikidze probeert de bal met de borst te controleren. Pertia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saburtalo 43%, mesxi 57%.
Saburtalo - mesxi 2:1