Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{:A:V:A:Z:A:} Giorgi Sulikashvili
4-1 3-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Orbeladze geeft een lange en hoge pass. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze speelt de bal door. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... Labadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze schiet op doel. Labadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Giorgi Sulikashvili 1:0

7e minuut.
Buitenspel voor Meskhi. Goede buitenspelval van de verdediging. Korghalidze maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kvinitadze kopt de bal weg. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tsirekidze geeft een hoge lob. Sadunishvili kan de bal niet met de borst controleren. Sadunishvili probeert naar een medespeler te passen. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kipiani rent richting de bal. Mikiani verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirekidze is nu in balbezit. Tsirekidze geeft een lange en hoge pass. Kvinitadze maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mikiani verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirekidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirekidze passt de bal zonder na te denken. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze passt de bal met de wreef. Daar is Kvaratskhelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gudava met een sublieme pass. Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze met een sublieme pass. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Gurgenidze speelt de bal door. Labadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Tsirekidze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsulukidze komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Daar is Mikiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikiani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gutsaev de bal. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 22%, Giorgi Sulikashvili 78%.
{:A:V:A:Z:A:} - Giorgi Sulikashvili 1:0

46e minuut.
Sologhashvili heeft problemen om de bal te vangen. Tsulukidze is nu in balbezit. Tsulukidze passt de bal zonder na te denken. Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze probeert naar een medespeler te passen. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Giorgi Sulikashvili 2:0

50e minuut.
Tsulukidze passt de bal met de wreef. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze passt de bal zonder na te denken. Giorgobiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgobiani speelt de bal door. Paal!

52e minuut.
Labadze trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tsulukidze de bal. Tsulukidze geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tsulukidze passt de bal in één keer door. Giorgobiani probeert naar een medespeler te passen. Sadunishvili is nu in balbezit. Sadunishvili geeft een hoge lob. Kvaratskhelia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mikiani rent richting de bal. Mikiani geeft een hoge lob. Jashi heeft problemen om de bal te vangen. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsulukidze verovert de bal door een tackle van achteren. Tsulukidze passt de bal met de wreef. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Giorgi Sulikashvili 3:0

69e minuut.
Eliozishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gurgenidze passt de bal met de wreef. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Makharoblidze geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kvinitadze de bal onder controle te krijgen. Kumsiashvili is nu in balbezit. Kumsiashvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Makharoblidze de bal. Labadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Tsulukidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Giorgi Sulikashvili 4:0

84e minuut.
Tsulukidze rent richting de bal. Tsulukidze geeft de bal voor. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Giorgi Sulikashvili 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 14%, Giorgi Sulikashvili 86%.
{:A:V:A:Z:A:} - Giorgi Sulikashvili 5:0