Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Foot ronaldomessi
NonStop Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kirtadze geeft een hoge lob. Chonkadze rent richting de bal. Chonkadze speelt de bal door. Daar is Zamtaradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamtaradze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gegechkori met een sublieme pass. Mikiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirtadze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Foot 41%, ronaldomessi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Foot - ronaldomessi 0:0

51e minuut.
Jibuti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kirtadze met de inworp. Zamtaradze is nu in balbezit. Zamtaradze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jakobia neemt vlug de vrije trap. Chonkadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonkadze passt de bal met de wreef. Zamtaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamtaradze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Masurashvili met een sublieme pass. Beradze geeft de bal voor. Sazandrishvili kopt de bal weg. Kiparoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiparoidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Masurashvili kopt de bal weg. Zamtaradze is nu in balbezit. Zamtaradze passt de bal in één keer door. Daar is Chonkadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chonkadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kasradze geeft een hoge lob. Gudava kopt de bal weg. Daar is Beradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chonkadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonkadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Foot 43%, ronaldomessi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Foot - ronaldomessi 0:0