Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ს.კ. ეგრისი imereti
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Sheshelidze probeert de bal met de borst te controleren. Zautashvili onderschept slim de pass. Zautashvili probeert naar een medespeler te passen. Namoradze is nu in balbezit. Namoradze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Koshkadze speelt de bal door. Sakhvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiauri verovert de bal door een tackle van achteren. Ochiauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - imereti 1:0

32e minuut.
Zautashvili heeft problemen om de bal te vangen. Balashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Balashvili passt de bal met de wreef. Ochiauri is nu in balbezit. Ochiauri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Danelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevardenidze verovert de bal door een tackle van achteren. Shevardenidze passt de bal met de wreef. Ochiauri rent richting de bal. Ochiauri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kapianidze trapt de bal weg van het doel. Danelia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Okromelidze de bal onder controle te krijgen. Namoradze verovert de bal door een tackle van achteren. Namoradze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ს.კ. ეგრისი 64%, imereti 36%.
ს.კ. ეგრისი - imereti 1:0

50e minuut.
Zautashvili is nu in balbezit. Zautashvili passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Sakhvadze de bal onder controle te krijgen. Ochiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiauri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Nikoladze verovert de bal door een tackle van achteren. Nikoladze geeft de bal voor. Zautashvili kopt de bal weg. Ochiauri rent richting de bal. Ochiauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zautashvili geeft een hoge lob. Inworp. Balashvili met de inworp. Shevardenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevardenidze geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ს.კ. ეგრისი 41%, imereti 59%.
ს.კ. ეგრისი - imereti 1:0