Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ს.კ. ეგრისი {:A:V:A:Z:A:}
Normal Tactiek 4-1 3-2
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 38.3
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Korghalidze is nu in balbezit. Giorgobiani met een sublieme pass. Kvinitadze met een sublieme pass. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Kapianidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shartava geeft een lange en hoge pass. Kumsiashvili rent richting de bal. Kumsiashvili geeft een lange en hoge pass. Gurgenidze kopt de bal weg. Sadunishvili geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nikoladze is nu in balbezit. Gurgenidze onderschept slim de pass. Gurgenidze passt de bal zonder na te denken. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Kapianidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:1

13e minuut.
Kvaratskhelia onderschept slim de pass. Gurgenidze is nu in balbezit. Gurgenidze passt de bal in één keer door. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:2

17e minuut.
Korghalidze geeft de bal voor. Ochiauri probeert de bal aan de voet te houden. Gurgenidze kopt de bal weg. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gurgenidze speelt de bal door. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia passt de bal zonder na te denken. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tsulukidze kopt de bal weg. Gurgenidze is nu in balbezit. Gurgenidze passt de bal zonder na te denken. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:3

30e minuut.
Sheshelidze rent richting de bal. Gurgenidze probeert naar een medespeler te passen. Shartava heeft problemen om de bal te vangen. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Kapianidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:4

40e minuut.
Mikiani probeert naar een medespeler te passen. Gurgenidze speelt de bal door. Sheshelidze heeft problemen om de bal te vangen. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... Kapianidze bokst de bal weg.

44e minuut.
Nikoladze speelt de bal door. Tsulukidze is nu in balbezit. Tsulukidze geeft de bal voor. Klungelig pakt Kvaratskhelia de bal. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ს.კ. ეგრისი 82%, {:A:V:A:Z:A:} 18%.
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:4

46e minuut.
Gurgenidze probeert naar een medespeler te passen. Sutidze met een sublieme pass. Klungelig pakt Sheshelidze de bal. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:5

49e minuut.
Gurgenidze met een sublieme pass. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze passt de bal zonder na te denken. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gurgenidze met een sublieme pass. Sheshelidze rent richting de bal. Giorgobiani onderschept slim de pass. Giorgobiani geeft een lange en hoge pass. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:6

53e minuut.
Gurgenidze draait met de bal, schiet en ... Kvaratskhelia kopt de bal weg. Sutidze probeert de bal met de borst te controleren. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:7

54e minuut.
Shevardenidze probeert naar een medespeler te passen. Nikoladze heeft problemen om de bal te vangen. Sheshelidze is nu in balbezit. Kvaratskhelia onderschept slim de pass. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Giorgobiani geeft de bal voor. Kvaratskhelia kopt de bal weg. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:8

57e minuut.
Tsulukidze probeert de bal met de borst te controleren. Nikoladze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsulukidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikiani met een snel genomen vrije trap. Shartava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze onderschept slim de pass. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... Kapianidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:9

62e minuut.
Kumsiashvili probeert naar een medespeler te passen. Ochiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Korghalidze verovert de bal door een tackle van achteren. Korghalidze geeft de bal voor. Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Kapianidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kvaratskhelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:10

68e minuut.
Orbeladze geeft de bal voor. Okromelidze kan de bal niet met de borst controleren. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... Kapianidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:11

71e minuut.
Sadunishvili geeft een hoge lob. Kvaratskhelia krijgt zijn hoofd ertegen. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Kapianidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Gurgenidze de bal onder controle te krijgen. Sheshelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gurgenidze. Gurgenidze krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Okromelidze met een sublieme pass. Orbeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbeladze geeft de bal voor. Daar is Kvinitadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ს.კ. ეგრისი 88%, {:A:V:A:Z:A:} 12%.
ს.კ. ეგრისი - {:A:V:A:Z:A:} 0:11