Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{:A:V:A:Z:A:} ს.კ. ეგრისი
4-1 3-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 18.1
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
solide Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Mikiani probeert naar een medespeler te passen. Sadunishvili is nu in balbezit. Sheshelidze rent richting de bal. Sadunishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gurgenidze geeft een lange en hoge pass. Kapianidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ს.კ. ეგრისი 1:0

11e minuut.
Tsirekidze heeft problemen om de bal te vangen. Nikoladze is nu in balbezit. Tsirekidze onderschept slim de pass. Tsirekidze passt de bal met de wreef. Kvinitadze met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ს.კ. ეგრისი 2:0

18e minuut.
Gurgenidze passt de bal in één keer door. Okromelidze is nu in balbezit. Kvaratskhelia onderschept slim de pass. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Kapianidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ს.კ. ეგრისი 3:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikiani met een snelle inworp. Tsirekidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirekidze geeft de bal voor. Kvaratskhelia springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gurgenidze speelt de bal door. Sadunishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sadunishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadunishvili schiet op doel. Kapianidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tsirekidze geeft de bal voor. Nikoladze probeert de bal aan de voet te houden. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... Kapianidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Koshkadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirekidze rent richting de bal. Tsirekidze probeert naar een medespeler te passen. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 21%, ს.კ. ეგრისი 79%.
{:A:V:A:Z:A:} - ს.კ. ეგრისი 3:0

51e minuut.
Mikiani kopt de bal weg. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia passt de bal in één keer door. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... Kapianidze bokst de bal weg.

52e minuut.
Kapianidze trapt de bal weg. Kvilitaia speelt de bal door. Daar is Kumsiashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumsiashvili geeft de bal voor. Kvinitadze rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sadunishvili zal de hoekschop nemen. Daar is Kvaratskhelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvaratskhelia schiet op doel. Kapianidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ს.კ. ეგრისი 4:0

56e minuut.
Kapianidze speelt de bal door. Tsirekidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirekidze geeft de bal voor. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Nikoladze de bal. Gurgenidze rent richting de bal. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kvinitadze de bal onder controle te krijgen. Kapianidze bokst de bal weg.

58e minuut.
Korghalidze kopt de bal weg. Gurgenidze heeft problemen om de bal te vangen. Gurgenidze passt de bal in één keer door. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Okromelidze passt de bal met de wreef. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze speelt de bal door. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ს.კ. ეგრისი 5:0

71e minuut.
Kvilitaia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mikiani neemt vlug de vrije trap. Gurgenidze kopt de bal weg. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Kapianidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Shevardenidze rent richting de bal. Giorgobiani verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgobiani passt de bal zonder na te denken. Kvaratskhelia heeft problemen om de bal te vangen. Kvaratskhelia schiet op doel. Kapianidze bokst de bal weg.

76e minuut.
Gurgenidze kopt de bal weg. Balashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadunishvili. Sadunishvili krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Buitenspel voor Ochiauri. Goede buitenspelval van de verdediging. Korghalidze neemt vlug de vrije trap. Tsirekidze kopt de bal weg. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kvinitadze schiet op doel. Okromelidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Okromelidze de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Sadunishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadunishvili geeft een hoge lob. Daar is Kvaratskhelia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Kapianidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel. Kapianidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 16%, ს.კ. ეგრისი 84%.
{:A:V:A:Z:A:} - ს.კ. ეგრისი 5:0