Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saburtalo Club Foot
Normal Tactiek NonStop
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mirianashvili passt de bal in één keer door. Bukia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kakhelishvili is nu in balbezit. Bughadze is nu in balbezit. Bughadze haalt uit met een fantastische trap. Datuadze bokst de bal weg. Sadunishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bughadze is nu in balbezit. Bughadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - Club Foot 1:0

5e minuut.
Inworp. Khanishvili met de inworp. Kakhelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakhelishvili draait met de bal, schiet en ... Datuadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - Club Foot 2:0

7e minuut.
Mirianashvili passt de bal in één keer door. Apkhazava is nu in balbezit. Apkhazava geeft een hoge lob. Kakhelishvili rent richting de bal. Kakhelishvili schiet op doel. Datuadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zamtaradze kopt de bal weg. Apkhazava heeft problemen om de bal te vangen. Chonkadze is nu in balbezit. Chonkadze draait met de bal, schiet en ... Gonashvili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Kvernadze passt de bal zonder na te denken. Maghradze is nu in balbezit. Bughadze onderschept slim de pass. Bughadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - Club Foot 3:0

16e minuut.
Gonashvili met een harde bal richting middenveld. Kirtadze kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zamtaradze de bal onder controle te krijgen. Masurashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Masurashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - Club Foot 3:1

29e minuut.
Kirtadze geeft de bal voor. Kvernadze kopt de bal weg. Bughadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - Club Foot 4:1

38e minuut.
Kirtadze geeft een hoge lob. Chonkadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonkadze schiet op doel. Melikidze probeert de bal aan de voet te houden. Gonashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - Club Foot 4:2

39e minuut.
Masurashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shonia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saburtalo 50%, Club Foot 50%.
Saburtalo - Club Foot 4:2

50e minuut.
Maghradze is nu in balbezit. Mirianashvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ganugrava de bal. Kakhelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakhelishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Shonia kopt de bal weg. Apkhazava heeft problemen om de bal te vangen. Chonkadze is nu in balbezit. Chonkadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saburtalo - Club Foot 4:3

65e minuut.
Gudava kopt de bal weg. Chonkadze heeft problemen om de bal te vangen. Shonia is nu in balbezit. Chonkadze is nu in balbezit. Chonkadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kirtadze is nu in balbezit. Kirtadze geeft een hoge lob. Daar is Kvernadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamtaradze is nu in balbezit. Zamtaradze haalt uit met een fantastische trap. Gonashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saburtalo 61%, Club Foot 39%.
Saburtalo - Club Foot 4:3