Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ronaldomessi mesxi
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Bakuradze is nu in balbezit. Bichashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Bichashvili geeft een hoge lob. Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldomessi 51%, mesxi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ronaldomessi - mesxi 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Donauri de bal. Donauri geeft een hoge lob. Khalibauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili rent richting de bal. Sazandrishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldomessi - mesxi 1:0

64e minuut.
Devdariani rent richting de bal. Devdariani passt de bal zonder na te denken. Dadeshkeliani rent richting de bal. Dadeshkeliani schiet op doel. Kotrikadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ronaldomessi - mesxi 1:1

65e minuut.
Sazandrishvili geeft de bal voor. Dadeshkeliani rent richting de bal. Dadeshkeliani probeert naar een medespeler te passen. Pertia is nu in balbezit. Pertia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gegechkori bereikt de bal nog maar net als eerste. Khurtsidze onderschept slim de pass. Khurtsidze geeft een hoge lob. Dadeshkeliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadeshkeliani draait met de bal, schiet en ... Kotrikadze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldomessi - mesxi 1:2

84e minuut.
Khalibauri passt de bal zonder na te denken. Amilakhvari rent richting de bal. Amilakhvari passt de bal met de wreef. Dadeshkeliani is nu in balbezit. Dadeshkeliani schiet op doel. Kotrikadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Khalibauri probeert naar een medespeler te passen. Devdariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Devdariani passt de bal met de wreef. Dadeshkeliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadeshkeliani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldomessi 54%, mesxi 46%.
ronaldomessi - mesxi 1:2