Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giorgi Sulikashvili imereti
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Malaghuradze geeft een lange en hoge pass. Chakhnashvili kopt de bal weg. Namoradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvenetadze rent richting de bal. Gvenetadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Danelia is nu in balbezit. Abelashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Abelashvili passt de bal in één keer door. Meskhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meskhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Malaghuradze geeft een hoge lob. Sakhvadze probeert de bal aan de voet te houden. Meskhi rent richting de bal. Meskhi haalt uit met een fantastische trap. Davitnidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giorgi Sulikashvili - imereti 1:0

45e minuut.
Chakhnashvili met een sublieme pass. Daar is Sologhashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili speelt de bal door. Namoradze rent richting de bal. Namoradze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giorgi Sulikashvili 59%, imereti 41%.
Giorgi Sulikashvili - imereti 1:0

55e minuut.
Gudava is nu in balbezit. Gudava geeft een lange en hoge pass. Kipiani is nu in balbezit. Kipiani geeft de bal voor. Malaghuradze maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Eliozishvili de bal. Gvenetadze is nu in balbezit. Met opzet legt Eliozishvili zijn tegenspeler op de grond. Eliozishvili is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jashi met de inworp. Makharoblidze kan de bal niet met de borst controleren. Namoradze is nu in balbezit. Namoradze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giorgi Sulikashvili 70%, imereti 30%.
Giorgi Sulikashvili - imereti 1:0