Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{:A:V:A:Z:A:} Club Foot
4-1 3-2 Tactiek NonStop
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
40.8 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten waardeloos
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


10e minuut.
Giorgobiani speelt de bal door. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze geeft de bal voor. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tsulukiani heeft problemen om de bal te vangen. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Datuadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Inworp. Tsulukidze met de inworp. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia geeft de bal voor. Kvinitadze springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tsulukidze passt de bal in één keer door. Sadunishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadunishvili passt de bal met de wreef. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze schiet op doel. Datuadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Tsulukiani verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikiani met een snelle inworp. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze draait met de bal, schiet en ... Datuadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sadunishvili heeft problemen om de bal te vangen. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 1:0

28e minuut.
Tushishvili geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Masurashvili stond buitenspel. Korghalidze neemt vlug de vrije trap. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gudava rent richting de bal. Tsulukidze onderschept slim de pass. Tsulukidze geeft de bal voor. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 2:0

35e minuut.
Tsulukidze onderschept slim de pass. Tsulukidze geeft een lange en hoge pass. Gurgenidze kopt de bal weg. Klungelig pakt Kvaratskhelia de bal. Kvaratskhelia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 3:0

38e minuut.
Jakobia geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Masurashvili stond buitenspel. Mikiani neemt vlug de vrije trap. Kvinitadze controleert de bal met de borst. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... Datuadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 30%, Club Foot 70%.
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 3:0

49e minuut.
Kumsiashvili controleert de bal met de borst. Kumsiashvili met een sublieme pass. Daar is Sadunishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gurgenidze is nu in balbezit. Gudava verovert de bal door een tackle van achteren. Gudava speelt de bal door. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Jakobia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze draait met de bal, schiet en ... Datuadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 4:0

57e minuut.
Chonkadze passt de bal in één keer door. Kirtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadunishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadunishvili krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bukia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukia geeft de bal voor. Orbeladze rent richting de bal. Zamtaradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamtaradze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tsulukiani passt de bal in één keer door. Giorgobiani geeft de bal voor. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 5:0

72e minuut.
Zamtaradze controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Korghalidze maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 6:0

75e minuut.
Mikiani probeert naar een medespeler te passen. Tsulukidze is nu in balbezit. Tsulukidze met een sublieme pass. Giorgobiani rent richting de bal. Giorgobiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tushishvili rent richting de bal. Tushishvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsulukidze met de inworp. Kvaratskhelia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mikiani passt de bal in één keer door. Tsulukidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze geeft een lange en hoge pass. Daar is Sadunishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sadunishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadunishvili passt de bal met de wreef. Kvaratskhelia heeft problemen om de bal te vangen. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 7:0

87e minuut.
Gudava verovert de bal door een tackle van achteren. Mikiani is nu in balbezit. Mikiani geeft de bal voor. Gurgenidze is nu in balbezit. Gurgenidze draait met de bal, schiet en ... Datuadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Datuadze met een sublieme pass. Masurashvili kopt de bal weg. Gudava is nu in balbezit. Gudava geeft een lange en hoge pass. Epitashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 23%, Club Foot 77%.
{:A:V:A:Z:A:} - Club Foot 7:0