Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giorgi Sulikashvili ronaldomessi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Abelashvili passt de bal in één keer door. Jibuti rent richting de bal. Meskhi verovert de bal door een tackle van achteren. Meskhi schiet op doel. Kotrikadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giorgi Sulikashvili - ronaldomessi 1:0

18e minuut.
Ugrekhelidze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manvelishvili komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili met een sublieme pass. Lomidze is nu in balbezit. Lomidze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gutsaev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giorgi Sulikashvili - ronaldomessi 1:1

22e minuut.
Abelashvili passt de bal met de wreef. Inworp. Omanidze met de inworp. Lomidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomidze schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zirakashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomidze onderschept slim de pass. Lomidze passt de bal zonder na te denken. Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Manvelishvili haalt uit met een fantastische trap. Labadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gutsaev probeert de bal aan de voet te houden. Manvelishvili is nu in balbezit. Manvelishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Labadze trapt de bal weg van het doel. Kipiani kopt de bal weg. Meskhi kan de bal niet met de borst controleren. Meskhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kotrikadze trapt de bal weg van het doel. Lomidze probeert de bal met de borst te controleren. Zirakashvili is nu in balbezit. Abelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Labadze trapt de bal weg. Manvelishvili is nu in balbezit. Manvelishvili met een sublieme pass. Donauri is nu in balbezit. Donauri geeft een lange en hoge pass. Labadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gegechkori is nu in balbezit. Gegechkori met een sublieme pass. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili schiet op doel. Labadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giorgi Sulikashvili - ronaldomessi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giorgi Sulikashvili 53%, ronaldomessi 47%.
Giorgi Sulikashvili - ronaldomessi 1:2

75e minuut.
Donauri geeft een hoge lob. Gutsaev kopt de bal weg. Zirakashvili heeft problemen om de bal te vangen. Sazandrishvili rent richting de bal. Sazandrishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giorgi Sulikashvili - ronaldomessi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giorgi Sulikashvili 61%, ronaldomessi 39%.
Giorgi Sulikashvili - ronaldomessi 1:3