Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mesxi ს.კ. ეგრისი
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.2 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ladaria kan de bal niet met de borst controleren. Shevardenidze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ladaria. Ladaria krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Inworp. Kvilitaia met de inworp. Shevardenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevardenidze draait met de bal, schiet en ... Ladaria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kvilitaia zal de hoekschop nemen. Donauri rent richting de bal. Donauri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ladaria de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mesxi 75%, ს.კ. ეგრისი 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mesxi - ს.კ. ეგრისი 0:0

59e minuut.
Devdariani kopt de bal weg. Okromelidze heeft problemen om de bal te vangen. Pertia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertia schiet op doel. Kapianidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Donauri verovert de bal door een tackle van achteren. Bakuradze verovert de bal door een tackle van achteren. Bakuradze speelt de bal door. Pertia rent richting de bal. Pertia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mesxi - ს.კ. ეგრისი 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mesxi 55%, ს.კ. ეგრისი 45%.
mesxi - ს.კ. ეგრისი 1:0