Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{:A:V:A:Z:A:} ronaldomessi
4-1 3-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten poor
average Passen weak
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Tsirekidze geeft de bal voor. Bichashvili probeert de bal met de borst te controleren. Sadunishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadunishvili geeft de bal voor. Kvaratskhelia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Beradze kopt de bal weg. Daar is Gurgenidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichashvili begaat een overtreding. Gurgenidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kvaratskhelia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 1:0

10e minuut.
Daar is Kvinitadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kvinitadze de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... Kotrikadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 2:0

19e minuut.
Tsirekidze geeft een lange en hoge pass. Manvelishvili heeft problemen om de bal te vangen. Gurgenidze met een sublieme pass. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Kotrikadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kumsiashvili kopt de bal weg. Kvinitadze heeft problemen om de bal te vangen. Giorgobiani rent richting de bal. Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kvaratskhelia onderschept slim de pass. Daar is Kvinitadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 3:0

27e minuut.
Giorgobiani is nu in balbezit. Giorgobiani geeft een lange en hoge pass. Gurgenidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sadunishvili met een snelle inworp. Giorgobiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgobiani speelt de bal door. Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze haalt uit met een fantastische trap. Kotrikadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Daar is Tsirekidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirekidze passt de bal met de wreef. Gurgenidze met een sublieme pass. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Kotrikadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 4:0

37e minuut.
Mikiani met een snelle inworp. Tsirekidze rent richting de bal. Tsirekidze passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kvinitadze de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Sadunishvili met een snelle inworp. Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze probeert naar een medespeler te passen. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze schiet op doel. Kotrikadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tsirekidze is nu in balbezit. Tsirekidze passt de bal in één keer door. Kvinitadze met een sublieme pass. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel. Kotrikadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 17%, ronaldomessi 83%.
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 5:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsirekidze met een snelle inworp. Gurgenidze geeft een hoge lob. Sadunishvili is nu in balbezit. Sadunishvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Giorgobiani rent richting de bal. Giorgobiani geeft een hoge lob. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Beradze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sadunishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadunishvili geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bichashvili de bal onder controle te krijgen. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Tsirekidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvaratskhelia geeft de bal voor. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 6:0

72e minuut.
Klungelig pakt Sadunishvili de bal. Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia heeft problemen om de bal te vangen. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Kotrikadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 7:0

78e minuut.
Gegechkori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia verovert de bal door een tackle van achteren. Kvaratskhelia passt de bal met de wreef. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mikiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikiani passt de bal in één keer door. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia schiet op doel. Kotrikadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kotrikadze trapt de bal weg van het doel. Tsirekidze rent richting de bal. Tsirekidze passt de bal zonder na te denken. Gurgenidze is nu in balbezit. Gurgenidze passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Giorgobiani passt de bal met de wreef. Tsirekidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirekidze passt de bal zonder na te denken. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sadunishvili geeft een hoge lob. Tsirekidze rent richting de bal. Tsirekidze passt de bal met de wreef. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 10%, ronaldomessi 90%.
{:A:V:A:Z:A:} - ronaldomessi 7:0