Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ronaldomessi Saburtalo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Geguchadze met een sublieme pass. Kvernadze is nu in balbezit. Kvernadze geeft de bal voor. Bughadze is nu in balbezit. Bughadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Beradze kopt de bal weg. Kakhelishvili is nu in balbezit. Kakhelishvili passt de bal in één keer door. Bughadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughadze haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bughadze onderschept slim de pass. Manvelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kakhelishvili rent richting de bal. Kakhelishvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Bichashvili probeert naar een medespeler te passen. Ganugrava geeft de bal voor. Beradze heeft problemen om de bal te vangen. Bughadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gegechkori is nu in balbezit. Gegechkori speelt de bal door. Omanidze met een sublieme pass. Sazandrishvili heeft problemen om de bal te vangen. Sazandrishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kvernadze passt de bal in één keer door. Geguchadze met een sublieme pass. Inworp. Gegechkori met de inworp. Omanidze geeft een hoge lob. Gonashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gegechkori onderschept slim de pass. Gegechkori speelt de bal door. Sazandrishvili is nu in balbezit. Lomidze rent richting de bal. Lomidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldomessi - Saburtalo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldomessi 54%, Saburtalo 46%.
ronaldomessi - Saburtalo 1:0

51e minuut.
Kvernadze passt de bal met de wreef. Mamulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakhelishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Bughadze is nu in balbezit. Bughadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kakhelishvili met een sublieme pass. Bughadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bughadze draait met de bal, schiet en ... Ganugrava is nu in balbezit. Ganugrava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kvernadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvernadze geeft de bal voor. Bughadze is nu in balbezit. Kakhelishvili rent richting de bal. Kakhelishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kasradze is nu in balbezit. Kakhelishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kakhelishvili passt de bal met de wreef. Bughadze rent richting de bal. Bughadze draait met de bal, schiet en ... Kotrikadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldomessi 57%, Saburtalo 43%.
ronaldomessi - Saburtalo 1:0