Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{:A:V:A:Z:A:} imereti
4-1 3-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen weak


28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsulukidze met de inworp. Gurgenidze probeert naar een medespeler te passen. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 1:0

33e minuut.
Gurgenidze heeft problemen om de bal te vangen. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgenidze rent richting de bal. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia schiet op doel. Davitnidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Varazi probeert de bal aan de voet te houden. Sadunishvili is nu in balbezit. Sadunishvili passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kvaratskhelia de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 22%, imereti 78%.
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 1:0

49e minuut.
Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze geeft de bal voor. Gurgenidze rent richting de bal. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gurgenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadunishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadunishvili passt de bal met de wreef. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 2:0

54e minuut.
Sadunishvili passt de bal met de wreef. Gurgenidze is nu in balbezit. Gurgenidze passt de bal met de wreef. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gurgenidze met een sublieme pass. Tsulukidze is nu in balbezit. Kvaratskhelia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kvinitadze de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Giorgobiani is nu in balbezit. Giorgobiani probeert naar een medespeler te passen. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sakhvadze heeft problemen om de bal te vangen. Danelia rent richting de bal. Gurgenidze maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gurgenidze moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gurgenidze schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Danelia probeert naar een medespeler te passen. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia met een sublieme pass. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 3:0

68e minuut.
Tsulukidze rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsulukidze met een snelle inworp. Klungelig pakt Giorgobiani de bal. Giorgobiani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Giorgobiani met een sublieme pass. Daar is Kvinitadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvinitadze passt de bal zonder na te denken. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Giorgobiani geeft de bal voor. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze met een sublieme pass. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zhizhilashvili met een sublieme pass. Klungelig pakt Sadunishvili de bal. Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia heeft problemen om de bal te vangen. Kvaratskhelia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 4:0

82e minuut.
Tsulukidze haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kvaratskhelia de bal onder controle te krijgen. Giorgobiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgobiani geeft een hoge lob. Davitnidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 5:0

84e minuut.
Sadunishvili is nu in balbezit. Sadunishvili geeft een hoge lob. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 6:0

86e minuut.
Tsulukidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Danelia is nu in balbezit. Tsulukidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danelia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Danelia kan niet meer verder spelen. Nanava komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia passt de bal zonder na te denken. Kavelashvili is nu in balbezit. Kvinitadze onderschept slim de pass. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sadunishvili rent richting de bal. Sadunishvili met een sublieme pass. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. Davitnidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 7:0

90e minuut.
Davitnidze geeft een hoge lob. Mindorashvili is nu in balbezit. Mikiani geeft de bal voor. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {:A:V:A:Z:A:} 14%, imereti 86%.
{:A:V:A:Z:A:} - imereti 7:0